FATMA GÜLER'İN ÖZGEÇMİŞİ

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

FATMA GÜLER'İN ÖZGEÇMİŞİ

Mesaj  nkaya Bir Çarş. Kas. 12, 2008 7:33 pm

Fatma Güler Gökçen AYDOĞDU: 25.04.1989 tarihinde üç çocuklu bir ailenin 2. Çocuğu olarak Trabzon’da dünyaya geldi. 1994-1995 öğretim yılında başladığı eğitim-öğretimini sırasıyla Hüseyin Hüsnü Aker, Çukurçayır ve Boztepe İlköğretim okullarında 2001-2002 eğitim ve öğretim yılında tamamladı. 2002-2003 öğretim yılında Yunus Emre Lisesinde başladığı orta öğretimini 2004-2005 öğretim yılında tamamlayarak mezun oldu. 2007-2008 öğretim yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi-İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi/Uluslar arası İlişkiler Bölümünü kazanan AYDOĞDU, halen aynı Üniversitede eğitimine devam etmektedir.
Fatma G.G. AYDOĞDU’ nun babası Sosyal Bilgiler Öğretmeni olup, Halen bir kamu kuruluşunda memur olarak görev yapmaktadır. Annesi, ev hanımıdır. Özel sektörde çalışan ağabeyi ve zihinsel engelliler iyileştirme merkezinde eğitim alan küçük kardeşi de dahil, ailenin tüm bireyleri AYDOĞDU’nun gerek eğitimine ve gerekse müzik yaşantısına gereken desteği vermektedirler.
Fatma G.G. AYDOĞDU yüksek öğrenimi yanında, TRT Trabzon Radyosu, Türk Sanat Müziği Gençlik Korosunda ve KA-FEM (Karadeniz Folklor Eğitimi ve Müzik Merkezi Gençlik ve Spor Derneği) de, müzik çalışmalarına devam etmektedir.

nkaya

Kadın

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics